mandag 3. mai 2010

Snørr og sutring

Er jeg en dårlig mor når jeg kan si at det er mer avslappende å være på jobb enn hjemme med sønnen min? Hjemme med den syke sønnen min, vel og merke. Her går det i evige snørrstier og ustanselig sutring. Jeg gjør mitt for at han skal ha det bra, men det er neimen ikke mye som hjelper. I stad smilte han litt. Det var da han prøvde å rive av meg alt håret. Det varmet hjertet mitt å se han smile, men altså, det gjorde så satans vondt at jeg rett og slett ikke kunne la han fortsette med mamma-torturen.

Han er søt når han sover da. Veldig søt =)

Forhåpentligvis våkner det opp en noe mer fornøyd liten gutt om et par timer. I mellomtiden skal jeg også prøve å lade opp batteriene mine litt, slik at jeg er forberedt på det jeg har i vente. Det kan være alt fra latter (kryss fingrene), sutring, til mishandling av mammaen sin. Hvem vet? Jeg venter i hvertfall i spenning!

Jeg møtte forresten en dame ute på fredag. Vi pratet en del sammen den kvelden. Hun var en artig skrue. Det var forresten den samme damen som reddet meg den gangen jeg bleiket håret mitt og så ut som en påskekylling. Det kan du lese mer om her og her forresten. Hun nevnte at hun hadde sett meg på egon her om dagen. Ah, ja, stemmer det.. Det var da Teo satt og slo meg uten stopp i ansiktet.. Her holder vi ikke bare mishandlingen hjemme i huset nei - la oss la allmenheten få vite hvem som er sjefen i huset også, for all del. Han er ikke sjefen altså, han bare prøver seg - ofte. Jeg vinner som regel!

Men han er søt når han sover da. Sukk =)

Ingen kommentarer: