mandag 24. mai 2010

Solbrun kropp og spenning

Jeg ser virkelig fram til denne sommeren. Jeg skal tilbringe store deler av sommeren innesperret på et kontor, men de to ukene jeg skal ha ferie skal virkelig nytes. For å ikke glemme helgene - de skal også nytes fullt ut.

I år, i motsetning til i fjor, skal jeg ha en solbrun kropp og føle meg vel med meg selv. Treningen har gått litt i dass, men mye hjelper hvis man har litt farge på kroppen. I tillegg skal jeg ta min første tattovering. Jeg har utsatt og utsatt det, men nå føler jeg at jeg ikke kan få den fort nok. Jeg har allerede begynt å tenke på min andre tattovering, men den skal være på ribbeina, så spørs om det noen gang kommer til å skje.. Jeg er kanskje tøff, men å påføre meg slik smerte frivillig - det vet jeg ikke om jeg er dum nok til ;)

Ellers skal sommeren bestå av mye lek og bading på stranden med yndlingsgutten min. Vi skal kose oss masse i sommer, både hjemme og på hytta i Sverige. Kanskje sommeren kan by på litt flørting også? Når man er singel og det er sommer er det nesten obligatorisk med en liten ferieflørt! Uansett hva sommeren har å by på vet jeg at det blir en bra sommer - jeg merker i hvertfall at humøret mitt er i stigende grad om dagen, og blir jeg mer fornøyd over at sommeren er på vei nå så går smilet trill rundt tror jeg! =)

Nå er Teo og jeg hos mormor. Vi skal straks ned til oldemor og oldefar å plyndre dem for is - for det er nemlig også obligatorisk på sommeren - IS! Teo har alltid vært litt skeptisk når det kommer til oldemoren og oldefaren sin. Heldigvis virker det som det har snudd nå. Han tar dem pent i hånden og deler ut klemmer i hytt og pine. Det tror jeg dem setter stor pris på. Det er jo trossalt deres første og eneste oldebarn =)

Ha en fin dag i sola!

2 kommentarer:

JulieST sa...

Jeg gleder meg også til sommeren! Og tattovering har jeg også tenkt å ta. Hihi. En liten da, jeg er litt pingle, så får heller min andre være litt større. hihi :-D

Monica Jensen sa...

Grugleder meg veldig til den dagen jeg skal ta det :D men spørs om jeg må vente til etter sommern, med mindre jeg får tatt den nå snart da :D

skal i første omgang bare ha en liten en jeg også :)