onsdag 19. mai 2010

Solnedgang, latter og sang...

Jeg nyter livet om dagen, og ikke minst det herlige været som plutselig har kommet. Jeg satt ute i lunsjen i stad, og sovnet snorkende i sola. Fikk faktisk litt farge også. Det var deilig, selv om jeg var helt kake når jeg kom til meg selv og plutselig skulle være konsentrert igjen. Kaffe hjalp meg da – og denne gangen valgte jeg å helle det i munn i stedet for utover hele pulten!
Ellers var det en gutt med roser i kinnene og gyllen hudfarge som møtte meg i barnehagen i dag. De hadde lekt ute hele dagen lang, og det kunne jeg se - for det var både sand i munn og i bleia(?) til Teo. Han hadde kost seg i hvertfall, det er det ingen tvil om. Deilig at man endelig kan ha på seg litt mindre klær og kjenne solen mot huden!

Nå skal lillemann straks i seng, og da tenkte jeg å sette meg ut på terrassen med one tree hill på dataen og en flaske med vann. Slappe av og kose meg litt ute. Når man jobber på kontor er det begrenset hvor mye tid man får ute i løpet av en dag - selvfølgelig.. Håper go'været holder seg helt til helgen,for da skal vi kose oss da =) Jeg gleder meg til en helg med Teo og gode venner!
Oi, nå må jeg løpe. En viss sinnatagg har klikkanfall i dusjen. Jeg regner med det er fordi han ikke får av korken på såpeflaska si - som alltid... Tålmodighet er en fin ting - jeg får mer og mer av det om dagen, og Teo får tydeligvis mindre og mindre..

2 kommentarer:

Anonym sa...

Heisann! Har vært fast leser av bloggen din en stund nå, synest du skriver godt, humoristisk, ærlig og variert; kjempegod blogger! Jobber forresten i barnehage, og sand i bleia er nesten obligatorisk nå når strømpis-sesongen er over...;)
Ser du er one tree hill-fan, hvilken nettside finner du de nyeste episodene på??

Ha en fortsatt fin uke!:)

Silje 24

Monica Jensen sa...

Tusen takk for en kjempe koselig kommentar :)

Jeg laster de ned på piratebay.org :)

Ha en super uke :D