søndag 16. mai 2010

Sosial i siste liten

I går kveld, 22:30, hoppet jeg i dusjen og tok på meg finstasen. Klar for en kveld med gode venner i Ski. Jeg stoppet innom Silje, og vi tok en øl hos henne før vi tuslet sammen bort til Krydder. Der var det helt stappfult. Kjempe mange kjentfolk, og jeg angrer ikke et sekund på at jeg dro ut. Jeg koste meg masse. Det var så utrolig gøy å se så mange kjente igjen! Formen kom smygende med stemningen, og stemningen var på topp =)

I og med at kvelden min mer eller mindre startet 23:30 var ikke jeg helt klar for å sove når Krydder stengte litt over 02. Jeg klarte derfor å overtale Bye til å ha et aldri så lite nachspill. Så vi var 5 stykker som koste oss med galliano og skravling til langt på natt/morgen. Det må absolutt gjentas!

Nå er jeg kommet hjem, og må ta frem vaskebøtta og moppen. Ikke helt det jeg hadde planer om å gjøre på søndagskvelden, men jeg vil at det skal være fint og rent her før 17 mai - selvom Teo og jeg kommer nok til å være minimalt hjemme. Deilig med rent hus er det uansett.

Vi får krysse fingrene for go' vær i morra. Bunaden skal brukes og lillegutt skal bli så tøff med ny skjorte og dressvest. Ha en fin 17 mai feiring alle sammen! =)

Ingen kommentarer: