fredag 21. mai 2010

Spre beina

På jobben er det ca hundre grader om dagen. Jeg føler jeg ikke kan klage, i og med at sommeren har så vidt begynt – og jeg elsker sommeren. Spesielt bursdagen min. HE HE. Vel, jeg smelter omtrent i kontorstolen min, beina mine brenner opp og jeg har ikke sjans til å konsentrere meg for fem flate øre.

Nå derimot har jeg funnet redningen; en vifte. Jeg setter den under pulten, tar av meg skoa og sprer beina. HA HA. Uff, hva jeg deler med dere. Det hjelper i hvertfall. Det er noen av damene her som tipset meg om det – hvordan holde ut sommeren? Ta på deg skjørt, sett vifta under bordet og spre beina! Ja, vi ler litt når vi prater om det.. Men det er jo for så vidt sant, man blir avkjølet i hele kroppen når man er kald….på beina!

Anyroad.. Vedder på at pappa blir flau når han leser dette innlegget hvertfall, mens han rister litt halvoppgitt på hodet ;) Tihi!

Nå har helgen begynt og jeg skal hente luringen i barnehagen og nyyte langhelgen! LOVE LIVE LAUGH

Blir dere ikke litt kvalme over hvor positiv jeg er i dag på bloggen min?! Jeg merker i hvertfall at jeg begynner å få brekninger av meg selv. . Heldigvis har jeg Sarah som kan dra meg ned på planeten igjen og gjøre meg litt mer negativ igjen. Det trengs nå. Negativ humor er uansett det morsomste - det er derfor jeg ler så mye av Sarah. Tudelu! =)

PS: Kaka var god!

Ingen kommentarer: