lørdag 22. mai 2010

Suss suss - her kommer Teo

Når katten har dratt danser musene på bordet. Sånn er det omtrent her også når mor har sovnet på sofaen, og Teo plutselig er sjefen i huset. Jeg tror han koser seg da, for å si det sånn. For da har han plutselig "lov" til å rive alt ut av skuffer og skap uten at noen sier nei. Alt det farlige er selvfølgelig ryddet bort, så det skaper jo ikke noe annet enn opprydding for meg i ettertid - masse opprydding. Da han ble lei av å rote var det på tide å få liv i dråget av en mor. Hvordan gjør man det? Mishandling! Da gjør han det han alltid gjør når han vil skade meg - nemlig hopper på hodet mitt gjentatte ganger mens han river meg hardt i håret. Da våkner jeg - med en mye tynnere parykk!
Men når jeg minst ventet det stoppet han mishandlingen, bøyde seg ned og ga meg et stort suss midt på truten. Han er glad i mammaen sin =)
Ingen tvil om at han også er glad i- og savner pappaen sin. For like etterpå så han et bilde av pappa Eirik, ropte ut "pappa" og løp gråtende mot døren. Uff, han forstår nok mye mer enn hva man tror - noe som gjør meg så lei meg. Vil ikke at han skal være lei seg, jeg!
Nå har jeg derimot klart å avlede han med duploklosser. I skrivende stund løper han rundt med "pistolen" sin som han selv har bygd ut av duploklosser og roper PANG PANG. Det starter tidlig... ;)

PS: Tenkte jeg bare skulle understreke for de av dere som bekymrer seg for sønnen min nå. Jeg sover ikke som en stein og blir samtidig blind og døv på begge øra. Jeg hører hva han gjør, jeg gløtter med øynene støtt og stadig og får med meg hva han gjør - jeg bare gidder ikke å reagere når han river ut alle dvd'ene - enkelt og greit. Hadde han gjort noe som var farlig hadde jeg så klart reagert med en eneste gang. Det hender han leker alene på rommet sitt også. Da sitter jeg ikke der sammen med han og følger med på hver eneste bevegelse. Slår han seg, så slår han seg - og da kommer jeg med en gang for å blåse på og trøste. Unger har ikke vondt av å utforske og lære litt på egenhånd!

5 kommentarer:

Lykkemamma.com sa...

Hihi, han er så søt!

Monica Jensen sa...

Enig :D

Anonym sa...

Må ikke sove på sofaen når han er våken, og løper rundt alene.. Det kan være kjempefarlig..
Hva med om han faller og slår seg, og du ikke hører han? Eller om han leker med ting det er farlig å leke med.. Så små barn skal alltid være under oppsyn.

Monica Jensen sa...

Slapp av, jeg hører hva han driver med. Jeg sover ikke som en stein og gløtter støtt og stadig med øya. Pluss at jeg har stuedøra igjen,så han løper bare rundt i stua å leker med lekene sine. Litt overdrivelser må til på en blogg for at det skal bli interessant ;)

Monica Jensen sa...

...og at jeg ikke skal høre han er min minste bekymring. Jeg våkner hvis den gutten sitter å VISKER i senga si på natta!!