mandag 3. mai 2010

Svar på spørsmålene =)

Planen var å legge ut svarene i kommentarfeltet, men det ble faktisk flere spørsmål enn 2, så da kom svarene i et eget innlegg for seg selv i stedet.. =)

- Hvordan er formen til Teo?
Nå er formen hans mye bedre. Har hatt feber og diaré i et døgn,men på ettermiddagen ble han turbo-seg selv igjen, så vi prøver oss på barnehagen i morgen ;)

- Hva var drømmene og planene før du fikk Teo? Hadde du ønsket deg noe utdannelse/ et spesielt yrke, og hvordan har det evt. forandret seg etter du fikk barn?
Jeg har alltid ønsket å bli mamma, jeg =) Da jeg var 3 år ammet jeg dukkene mine! Jeg har alltid vært veldig opptatt og glad i barn, og gledet meg i mange år til å bli mamma før jeg faktisk ble det. Hadde ikke tenkt på noe spesielt yrke eller utdannelse. Her startet jeg litt i "feil ende". Nå tar jeg livet som det kommer, og om jeg kommer til å studere etterhvert får tiden vise =)

- Tror du at du og Eirik kan ordne opp igjen? Er det vanskelig å omgås han og ha et barn med han når dere ikke er sammen lengre?
Om det blir oss igjen aner jeg ikke. Det får tiden vise. Sånn som ting er nå har vi det best som venner! Vi har hatt perioder hvor det har vært veldig vanskelig å omgåes etter det ble slutt, fordi det har vært en del irritasjon inn i bildet, men nå er vi venner og klarer fint å omgåes. Håper det varer =) Vi er jo så klart fortsatt veldig glad i hverandre =)

- Hva vil du bli når du blir "stor"? (jobb altså:P)
Aner ikke! =)

- Hva er ditt beste minne, fra før du ble mamma?
Denne var vanskelig. Det er jo helt umulig å velge ut bare én ting =)

- Hvilke ønsker har du for tiden fremover?
At Teo skal være lykkelig - det er en ting jeg tenker på hver dag! Ellers håper jeg at Eirik og jeg skal klare å være venner, at vi skal få det fint og bli lykkelige igjen - selvom vi ikke er sammen. Jeg håper også at jeg en dag kan bli forelsket igjen, selvom ikke det er noe jeg stresser med foreløpig =)

- Hvilket fag likte du best på skolen?
Heimkunnskap, på barneskolen.. HE HE..

- Hva må til for at en barnefri helg skal være bra?
Være sammen med gode venner som får meg til å smile og le.

- Hva er det pinligste du har opplevd?
Den lista er LANG. Aner ikke hvor jeg skal begynne... Jeg driter meg ut hver dag :p

- Er du fornøyd med ditt eget utseende?
Jeg har dager hvor jeg er fornøyd, men også dager hvor jeg ikke orker å se meg selv i speilet. Så det varierer veldig egentlig. Kroppen min kunne jeg godt forbedret en del i mine øyne! Men er ikke det typisk jenter å være veldig kritiske til seg selv og kroppen sin...?

- Hva ser du for deg at dine framtidige barn skal hete?
Max og Tilla ;)

- Hvordan går det å samarbeide med Eirik om Teo?
Nå om dagen samarbeider vi veldig bra. Vi hjelper hverandre hvis vi har behov/mulighet til det, og har en veldig god tone =) Finner på ting alle tre gjør vi også =)

- Hva går den nye jobben din ut på?
I korte trekk: Regnskap. Utbetalinger.

- Hvordan går det med Teo i barnehagen?
Han stortrives. Jubler hver dag når han ser barnehagen, heldigvis =)

- Hva overrasket deg mest i tilværelsen som alenemor? Ting man kanskje ikke tenker på?
Godt spørsmål. Det jeg ble mest overrasket over var at jeg taklet det overraskende bra. Min største frykt har vært å bli alenemor. Jeg var redd jeg ikke skulle takle det. Men når man ikke har noe annet valg er det utrolig hvor mye man orker og klarer =)

- Har du begynt å flørte igjen? ;)
Ja, litt flørting er lov =)

- Hvordan er det å være singel på byen? Det er vel ganske lenge siden..? :pDet er uvant, men morro. Eirik har aldri vært sjalu av seg, så på mange måter er det likt som før. Jeg danser og prater med hvem jeg vil ;)

- Hvordan kommer du til å takle det å få ny kjærste, i forhold til Teo. Kommer du til å la de være mye sammen? eller vente til du er ganske sikker på at det kan bli dere to? noen tanker om dette?
Nå er det jo ikke bare jeg som skal godta en evt ny kjæreste, men også Teo. Jeg kommer ikke til å involvere Teo med en flørt, nei. Hvis jeg forelsker meg og det blir noe seriøst skal selvfølgelig Teo få møte han med tiden.

- Hvor lenge kan du bo i Tomter på en lønn?
Nå er jeg i skatteklasse 2 på grunn av at jeg er alene, så med det jeg har utbetalt + stønader gjør sånn at jeg skal klare å betale regningene som må betales og leve litt ved siden av. Vi kan bli boende så lenge Eirik vil stå som medlåner. Den dagen han skal kjøpe seg noe nytt må jeg mest sannsynlig selge, med mindre jeg har vunnet i lotto eller noe.. Den tid, den sorg!

Så morsomt at det ble noen spørsmål da, folkens. Nå føler dere kanskje at dere "kjenner" meg enda litt bedre =) Klem fra meg**

2 kommentarer:

JulieST sa...

Haha, kult bilde! Hadde desverre ingen spørsmål som ikke allerede var stillet. Så fikk svar på mangen, gøy å kjenne deg litt mer ja :-D

Monica Jensen sa...

:D