torsdag 6. mai 2010

Trening utgår

Hei mine trofaste lesere!
Jeg titter bare innom for å meddele at det ikke blir noe 30 days shred - trening i dag (skyt meg!). Jeg har nemlig barnefri og har bestemt meg for å bruke denne kvelden til å være sosial. Først vurderte jeg overtid, men så fant jeg ut at jeg faktisk har et liv utenom jobb, så da skal jeg leve det. I stedet dukker jeg opp klokken 7 på jobb i morgen, i likhet med hver fredag *klapp på skulderen*.

Nå skal jeg løpe hjem (nei,kjøre selvfølgelig..), kaste meg i dusjen, kysse sønnen min og ta turen til Ski. Ha en fin fin torsdag folkens!

2 kommentarer:

Kjersti sa...

et spørsmål ang "30 days shred".. bruker du vekter, manualer el hva d kalles.. i såfall hvor mye? ble sånn i stuss på hva vekt jeg skal velge hvis en må ha d...?venter spent på treningsdvd i posten!:-)

Monica Jensen sa...

jeg bruker to 0,5L flasker med vann :) men det er alt for lette "vekter",så jeg må få tak i noen ordentlige :)