onsdag 30. juni 2010

Amsterdam - sånn litt på sparket

For en ukes tid siden begynte jeg å snuse litt rundt på billige ferieturer til storbyer i Europa. Storbyer er et perfekt reisemål når man bare skal være borte et par dager - noe jeg da kan når jeg har barnefrihelg. Til slutt fant jeg ett kupp på en reise til Amsterdam. 1500 kroner for fly og hotell. Hvem jeg skulle reise med var foreløpig uvesentlig. Noen skulle jeg alltids klare å få med meg..
Så i kveld bestilte jeg turen. Foreløpig er planen å reise med en kompis av meg. Om vi ender opp med å bli en liten gjeng får tiden vise seg, men prisene stiger raskt fremover nå, så for å få det såpass billig måtte vi kjappe oss og bestille! Det kan bli spennende/rart - ny by med en helt ny reisebuddy! Vi skal bo på et litt spesielt, men sentralt hotell. Det så fint ut. Eneste jeg stusset litt på er at det ser ut som det er glassdør inn til badet. Det kan jo faktisk bli på kanten til uhyggelig ;)
Gleder meg til å oppleve Amsterdam. Da kan jeg krysse den byen av lista mi, he he. Jeg har nemlig en liste over byer jeg SKAL oppleve. Amsterdam befinner seg på den lista! Det blir nok morsomt =)

Ingen kommentarer: