mandag 28. juni 2010

Aviator 3025 XL

I dag har Teo og jeg vært hos mamma/mormor på besøk etter jobb. Det var en stund siden vi hadde sett hele den gjengen, så derfor var det ekstra hyggelig å ta turen dit i dag. Teo har storkost seg. Blåst såpebobler, spist såpebobler og ikke minst sølt maaasse såpe. Veldig morsomt, for både meg og han. Han var veldig opptatt av å ta såpeboble "skjea" helt inntil ansiktet sitt når han skulle blåse, og da tittet han automatisk ned på "skjea", og sjelte dermed helt sinnsykt. Det er det morsomste jeg har sett noen gang. Den lille gutten har så vanvittig bra humor og er så utrolig morsom! =)

Ellers sikler jeg på denne herligheten. Ray Ban Aviator 3025 XL. Disse skal bli mine i løpet av sommeren.
Jeg har samme type modell, bare i mindre størrelse, fra før av. De har blitt skeive og litt slitne, så de må på reparasjon slik at jeg kan ta de i bruk igjen. Ingenting slår ray ban pilotbriller. Min favoritt, trolig for alltid. Modellen på bildet over er rimelig store, og det liker jeg!! =)

Ingen kommentarer: