mandag 21. juni 2010

En hard natt

Da jeg en sjelden gang finner det for godt å legge meg tidlig slik at jeg skal våkne opp dagen derpå uthvilt finner lille luring ut at det beste er å våkne på natten og holde det gående en stund. Jeg tror han har en innebygd sensor når det kommer til det. Passe på at mamma aldri skal føle seg uthvilt ;)

I natt lå han i sengen sin og sutret. Gråt ikke. Han bare klagde. Umulig å beskrive lyden, men du kan tenke deg noe sånt: "huæ...huæ...huæ..." ganger 1000... Uansett, vi skiftet bleie og han fikk litt å drikke. Like misfornøyd var han. Da vi hadde holdt på en stund spurte jeg han om han hadde vondt i magen. Jeg så lyspæren bli tent over Teo's hode. "Ja", sa han ivrig, før han satte seg opp, og sa "ja" en gang til, for så og peke på døren og si "der".. Han trodde han skulle få stå opp han ;)  dumsnill er jeg ikke!

Han sovnet til slutt, etter mye om og men.. Og det samme gjorde jeg.. For så og starte dagen tre kvarter senere da klokka ringte. Hurra!

Heldigvis er nattevåk glemt når jeg møter solstrålen min på morgenen. En blidere gutt skal man lete lenge etter der han står i sengen og smiler fra øre til øre =)

Ingen kommentarer: