onsdag 30. juni 2010

En liten gutt sine tårer

Lillegutt har så vondt i magen sin =( Den siste timen har tårene trillet og han har hatt så ufattelig vondt i magen. Man føler seg så hjelpesløs når man som mor ser på at barnet sitt har det vondt. Jeg er tom for stikkpiller, så den eneste muligheten jeg hadde var å massere magen hans og trøste så godt jeg kunne. Til slutt sovnet han i sengen min, stakkars liten.

Der blir han nok sovende i natt. Selvom jeg ser for meg at dette kan bli nok en lang natt uten noe særlig søvn. Jeg skal straks legge meg inntil han og sove litt jeg også, slik at jeg i det minste får litt søvn før det starter på'n igjen. Syke barn er aldri noe koselig. Får håpe han føler seg bedre i morgen. Den såre gråten hans er det værste som finnes!

God natt, tittere!

6 kommentarer:

Véronique sa...

Stakkar Teo :(

God bedring til han :)

Håper at dere får dere nok søvn i natt :)

Anonym sa...

stakkar lillegutt:( ikke noe godt med vondt i magen... skikkelig blåveis ser det ut som han har også stakkar:( håper dere får en bedre natt i natt:)

Monica Jensen sa...

Veronique: takk for det :) Det ble en bedre natt i natt. Han sov inne hos meg, og fant dermed roen rimelig fort de gangene han våknet :)

Monica Jensen sa...

Anonym: ja,den blåveisen kom i går på en ivrig jakt etter en leke. han er litt klatremus om dagen,og da kan det fort gå litt galt :/

han er heldigvis bedre i magen sin idag :)

Hanne sa...

Godt å høre at han er bedre! Vet du hva det er som gjør at han får så vondt eller? Håper han er frisk og fin til helgen!

Monica Jensen sa...

Hm,jeg vet ikke.. Har jo hatt litt problemer med magen i det siste begge to..Men i går tror jeg han rett og slett hadde hard mage! :/ virket sånn! han ville bæsje,men fikk det ikke til..

Ja,vi krysser fingre for friske mager i helgen :D