lørdag 19. juni 2010

Fiin dag

Nå skal jeg hente luringen min, som har sovet over hos mormoren sin i natt. Nå som jeg kun har han hverdager og annenhver helg har jeg aldri behov for barnevakt, så nå synes mormor det var på tide med litt Teo-tid. Vi skal kjøpe ekstern harddisk, for jeg har plutselig funnet ut at det hadde vært verdens største krise om dataen min plutselig fant ut at den ikke ville leve lenger - med alle bildene og filmene av Teo på. Deretter skal vi til Hanne, Martin og Milla på overnattingsbesøk. Vi gleder oss. Fiin lørdag!! =)

PS: I går leide vi "funny people" - for å si det sånn; not funny! Den varte i 2,5 time, men det føltes ut som vi satt der i 7 timer.. Vi måtte ta pause i filmen for å holde ut - men satt der like forventningsfulle og ventet på at handlingen skulle begynne. Til slutt konkluderte vi med at filmen kunne begynt med sluttscenen - og that's it! Løp og kjøp!!

Ingen kommentarer: