fredag 25. juni 2010

Fin utsikt

Jeg er på jobb. Har utsikt over til rekkehusene tvers ovenfor veien. Naboen maler huset sitt. Med buksa nedpå knærne. Det er det lekreste jeg har sett på lang lang tid. Han er 70+, rumpa nedpå knærne (i likhet med buksa), og han står såpass godt plassert på stigen at jeg kan se direkte inn i brunøyet hans. Flott utsikt a gitt!

Hele gjengen her får seg støtt og stadig en god latter. Det blir nok ikke mye mat i løpet av helgen, i og med at vi har mistet matlysten alle som en! Hvordan går det an og ikke merke at man har buksa under rumpa??

Kanskje han er dårlig i magen og trenger å gjødsle hagen i samme slengen. Nei, nå var jeg ekkel. Men det er jaggu han karen som er i sidesynet mitt as we speak også altså. Makan!

Jeg liker spesielt når han klatrer opp og ned stigen på et meget elegant vis… Grr! Au, øynene mine!

Ingen kommentarer: