fredag 25. juni 2010

Frisørtabbe og glad harepus

Jeg har vært hos frisøren i dag. Lærer aldri vettu. Når skal jeg forstå at meg og frisør er ingen god kombinasjon?! Det er bedre å ta sakene i egne hender, og kutte av seg håret med en kniv - rett og slett!

Vel.. Nå ser jeg ut som et medlem fra det Beatles. Også kalt John Lennon. Jeg er ikke drit pen, for å si det slik! Bilder kommer naturligvis ikke ut på bloggen før jeg har fått stylet det, kjeftet på mitt eget speilbilde og ikke minst - vendt meg til mitt guttekorte hår! Sukk*

Jeg skal aldri klippe noe av lengden igjen. Nå begynner jeg med intensiv sparing. Savner mitt lange hår!
Uansett.. Jeg har barnefri denne helgen. Null planer. Ekstremt uvant, og litt trist! Eller.. Nå har jeg nettopp blitt bedt til både Hanne i kveld, og til Fredrik i Oslo på grilling - så jeg blir nok ikke sittende alene i kveld. Men ja.. Mitt utagerende singelliv med fyll og fanteri fra fredag til søndag tok plutselig en stopp denne helgen, og det er deilig, men uvant. Plutselig hadde jeg tid til å gjøre.....absolutt ingenting! Det er så rart det! Jeg blir nesten litt lei mitt eget selskap!

Om en uke kommer inderjenta mi hjem igjen - også kalt Sarah. 50% norsk, 50% engelsk, 0% indisk - men hun har vært i India så, ja..derfor navnet; inderjenta! JAJA! Jeg gleder meg som en liten harepus. Nå kan den virkelige nedtellingen begynne, og det skal bli så godt å få hun hjem igjen! =)

Ingen kommentarer: