torsdag 10. juni 2010

Grillfest i regnet?

I dag er det sommerfest i barnehagen til Teo. Eirik og jeg skal dra dit sammen og grille og kose oss med Teo. Det blir hyggelig. Får håpe regnet holder seg borte, ellers kan det bli en noe våt opplevelse! ;)

Denne helgen er første helgen Teo og Eirik skal sove borte, i nye leiligheten til Eirik. Jeg skal kjøre dem dit etter grillfesten. Det blir litt rart, men også deilig, med tanke på at jeg skal ha jentene på besøk i helgen. Reker og hvitvin? Ja, takk! =) Får håpe formen min kommer seg litt, for jeg nekter at den skal sette en demper på denne helgen som jeg har gledet meg så lenge til!

Hva er deres planer for helgen da?

Nå er sengen min forresten klar til henting – og alle hjerter gleder seg =) Jeg kan faktisk ikke forklare hvor mye jeg gleder meg til å få den i hus! *Happy*

Ingen kommentarer: