mandag 7. juni 2010

HAHA?

Av og til lurer jeg på om jeg er med i en evig episode av "skjult kamera!". Dagen i dag har gått med på å få utrolig mye ny informasjon, hvor jeg har avsluttet hver setning med å stille spørsmålet "tuller du nå?". Det skal ikke være mulig å møte på så mye uflaks (som jeg liker å kalle det) på en og samme dag. Hei såpeopera!

I dag har Teo og jeg blant annet vært hos legen. Det var bleieutslett med sopp som vokser villt på stumpen til Teo. Godt å vite hva det er, slik at vi kan få behandlet det riktig. I samme slengen fant vi ut at det var på tide med en aldri så liten celleprøve på meg, da det er litt for mange år siden sist. Greit å få det unnagjort når man først er på legekontoret, og har brukt 1/4 av livet sitt på å vente på venterommet deres.. Jeg elsker å sitte i gynekologstolen, så det var bare fryd og gammen...not! Det "morsomme" var jo at Teo var med. Jeg prøvde å underholde han mens doktormannen gjorde jobben sin, men Teo ble litt for interessert i hva doktormannen drev på med. Enda godt han bare er 1,5 år og aldri kommer til å huske det synet for å si det sånn..Stakkars! "Se der", sa Teo. "Ja, se der", sa doktormannen - og så pekte de begge to. Jeg bare tenkte "tuller du nå eller??" og dro tak i ungen slik at jeg fikk han i hodehøyde igjen! Altså... Seriøst!

Jeg kunne skrevet en bok om alle flauser jeg møter på i løpet av en uke for å si det sånn.. Dere tror det kanskje ikke, men jeg velger å holde 97% av dem for meg selv! Jeg tror jeg er en magnet når det kommer til flauser og uflaks.. De ser meg og tenkter "angrip"! Jeg er tydeligvis ett lett bytte!

Ellers så var Teo nødt til å være med mammaen sin noen timer på jobb i dag. Barnehagen var på ekeberg, og siden Teo hadde legetime måtte vi gjøre det på den måten. Det gikk forsåvidt veldig greit. Ikke veldig effektiv jobbing, da jeg måtte ha litt kontroll på hva Teo drev med, men jeg fikk jo gjort unna littegrann. Han dro derfra nedtusjet og utslitt - litt sånn som jeg også pleier å gjøre ;) Teo og jeg er ganske like der - det er hysterisk morsomt å ta korken av pennen.. av og på av og på.. det resulterer i mye pennesøl...overalt! "Han ser helt lik ut som sin mor", sa Line. HE HE. Ja, det er vel en sånn mor/sønn greie det da.. Være evig rastløs og fikle med noe! Han så ut som et lite kunstverk når vi dro derifra =)

Jaja, nå skal jeg straks legge meg tenkte jeg.. Er utslitt jeg! God natt =)

4 kommentarer:

The Karlsens sa...

Å hjelpe meg! Min var bare 7-8 mnd da han måtte bli med meg på GU, men etter å ha lest dette skal jeg la være å ta han med neste gang!

Monica Jensen sa...

Ja, det er nok siste gang han ble med meg og, for å si det sånn.. jeg satte fram masse leker til han og pratet og underholdt han.. men det hjalp fint lite dessverre.. fikk dratt han bort ganske kjapt da :) han skjønner jo ikke noe av det heldigvis!

Anonym sa...

Fyttigrisen! Det de tar kaka! Lo så jeg holdt på å tisse på meg:-) Haha:-) Det må jo bare ha vært ultrakomisk! Haha!Du er bare rå!

Monica Jensen sa...

Der og da ble jeg en smule satt ut, men i ettertid har jeg brutt ut i latter også :D sånn er hverdagen min ;) HE HE