onsdag 16. juni 2010

Hiv og hoi!

Bursdagen min ble feiret med grilling hos Anne sammen med Teo og noen andre venninner, og deretter var det kake og kaffe hjemme hos meg med Miriam(venninne), mamma, tante Karin og Isabelle. Teo underholdt oss helt frem til klokken 22 - høy på sukker etter kakespisingen + overtrøtt til tusen ;)
Tanta mi hadde kjøpt med sjørøver"skute" til Teo. Du kan tenke deg det var stas. Jeg satt inni teltet store deler av kvelden, etter beordring fra sønnen min. Han tar nemlig sjørøver tittelen sin veldig seriøst. Hver gang jeg prøvde å bevege meg ut av "skuta" sa han strengt nei og dyttet meg inn igjen. HE HE. Han storkoste seg da, med mamma som fange, så det var absolutt verdt det. Nå har han noe å leke med en stund fremover, for dette synes han virkelig var kult! =)
Så hvis noen vil være med å leke sjørøver en dag er det bare å si ifra - her i Tomter er vi alltid beredt! ;)

12 kommentarer:

JulieST sa...

Så gøy! Så skikkelig morsomt ut det der :-D God underholdning for Teo kan jeg tenke meg! :-D

Monica Jensen sa...

ja,det var virkelig en slager :D hihi

mks07 sa...

den var stilig. hvor er den kjøpt?

Monica Jensen sa...

det vet jeg faktisk ikke..men det kan jeg jo finne ut av :)

Anonym sa...

ja jeg vil også vite hvor det er kjøpt! :)

Anonym sa...

Vi vil være med! hehe

Vil også gjerne ha beskjed hvis du finner ut av hvor den er kjøpt :)

Véronique sa...

For en sjarmør du har, Monica :)

Monica Jensen sa...

Tonje: kom og bli med :D

Monica Jensen sa...

Veronique: Tusen takk :) Han er herlig :)

Monica Jensen sa...

Jeg skal lage et eget innlegg til dere så snart jeg har funnet ut hvor det er kjøpt :D

Anonym sa...

Hei! Han er helt herlig:) Mormors lille gutt:) "skuta" er kjøpt på Hansen & Dysvig.

Monica Jensen sa...

Teo gleder seg til å sove over hos mormor og bestefar Jan på fredag :)