torsdag 17. juni 2010

Hjemmedag, sol og sommer

Av og til er ikke kroppen helt snill mot meg, og da sier doktormannen at jeg må ta livet litt mer med ro. Så i dag fikk jeg pent beskjed om å holde meg hjemme. Dårlig samvittighet har jeg, men jeg vet jo at jeg har ikke noe på jobb å gjøre i den formen jeg er i nå!

Det som derimot er deilig var at Teo og jeg fikk en rolig morgen her hjemme. Pannekakemorgen. Vi har kost oss og tullet som bare Teo og jeg kan. Det er så herlig å høre latteren hans, spesielt når det er meg han ler av(?). Da vet jeg at hvertfall han synes at jeg er vanvittig morsom. HE HE. Var deilig å levere han sent i barnehagen også, og ikke minst kunne ta seg goood tid til å si hadet til han. Det hjelper litt på den dårlige samvittigheten som er stadig tilstedeværende på travle dager.

Nå hadde jeg store planer om å krype langt under dyna og bli der, men det er jo så fint vær, så jeg skal ta med meg solstolen og legge meg godt til rette i solen. Må få litt farge på den ellers så gjennomsiktige kroppen min. Sove kan jeg jo gjøre der også =)

Ha en fin dag, tittere! Sommerklem fra Monica**

PS: Sjørøverteltet er kjøpt på Hansen&Dysvik!

Ingen kommentarer: