torsdag 17. juni 2010

Irriterende

Sove i sola sa du?
Det var jo en noe irriterende opplevelse. Her i Tomter er insektene unormalt selskapssyke. Da jeg åpnet opp øynene etter en 2 minutters uavslappende hvil ser jeg en edderkopp på størrelse med New York på foten min, en flue(?) som så ut som 2face (fra batman) med horn sittende på armen min, og så kjente jeg fader meg at det kilte i ansiktet mitt også - en bille. Sånn, ferdig med å sole seg! Gud så brun jeg ble!

Naboen kom å spurte om jeg kunne kutte ned en ugresshekk langs hagen. Jeg ser jo ikke videre syk ut på utsiden, så selvom magen verker og formen er ræva følte jeg at jeg måtte hjelpe til litt, for å slippe og legge ut om livets problemer og alt det der.. Du vet.. Så nå har jeg brukt de siste 20 minuttene på å drepe innsektene sitt hjem med verdens største ljå! Årets trim for rekearmene mine!

Jeg ble ikke ferdig, men bevegde meg stille og rolig inn i stuen... Det er dugnad her etterpå. Lurer på hvordan jeg skal klare å lure meg unna det. Legge meg ned på gulvet og spille død? Jeg ser virkelig ikke helt poenget med å slite meg mer ut hjemme enn hva jeg hadde gjort en dag på jobb når jeg har fått streng beskjed av legen om å ta det med ro et par dager.. Skulle ønske alenemødre slapp unna dugnad?! Jeg kan klippe plen, luke i hagen og svinge ljåen som bare det jeg - når jeg er frisk igjen!

JAJA! Kan ikke sola komme på terrassen snart..? Der føler jeg at jeg får være litt mer i fred fra alle verdens insekter.. For ja, jeg tror dem alle befinner seg her i Tomter i dag!

4 kommentarer:

Véronique sa...

Hva har du gjort siden du må ta med ro?

Monica Jensen sa...

Har ikke gjort noe spesielt :) Er bare i dårlig form. Vondt i ryggen, nakken og hodet + magen. Gått sånn en stund,så nå sa legen at jeg måtte ta det med ro i noen dager!

Tina sa...

Kanskje du kan slå til og lage den fantastiske sjokoladekaken din til dugnadsarbeiderne? Så slipper du unna med god samvittighet;) Hehe..
God bedring! :)

Monica Jensen sa...

det var en god idé, Tina :) men nå er det litt sent..jeg forklarte situasjonen for dem da, så det gikk helt fint :)