fredag 18. juni 2010

Jentekveld

Miriam og jeg var klare for en avslappende jentekveld. Filmene var leid inn og vi kastet oss ned i sofaen ved godt mot. Helt til vi oppdaget at vi ikke hadde noe å se filmene våres .. Det er jo en vesentlig fordel når man skal se på film! Vi løp bort til naboens pokerlag og fniset som to verpesyke fjortiser mens vi spurte om de hadde scartkabel. Altså, til playstation 2 trengs det ikke scartkabel, så de lo. De lo enda mer når de spurte meg om jeg hadde strømkabel til playstation, noe som også er en ganske vesentlig ting for å få sett på film, og svaret mitt var nei. Håpløst!

Nå blir vi derfor sittende tett inntil hverandre og se våre to filmer på dataen. Intimt og hyggelig - akkurat som en jentekveld skal være. Vi blir veldig glad om noen ønsker å komme hit med en dvdspiller til oss - eller eventuelt en ikke-scartkabel og strømledning. Hei og hå!

2 kommentarer:

Hanne sa...

Man kan bruke scart-kabel på ps2, så det synes jeg ikke var et dumt spørsmål, men kanskje litt verre uten strømkabel :) Håper dere koste dere resten av kvelden likevel!

Monica Jensen sa...

Kan man? hehe..da var nabogutta like uvitende som oss da :)