fredag 25. juni 2010

Jentekveld

En jentekveld med meg selv har bestått av mange go' låter, min bestevenn - facebook, selvbruningskrem (så i morgen ser jeg nok riktig så prikkete og fin ut), lakking av negler, og å le av Daniella som har sendt meg verdens søteste "god helg"-melding med bildet av henne selv med ansiktsmaske! =)

Så nå er jeg klar for dagen i morgen som skal bestå av stranda med Miriam, middag hos Hanne og ut på byen med tilfeldige. HE HE. Jeg har mange "baller i lufta" i morra kveld, så det kan nok fort hende jeg møter en del forskjellige mennesker ute i morgen. Men jeg tror planen er å kanskje ta en tur ut med Karina i hvertfall? Og muligens møte Daniella sånn etterhvert? Hun har i hvertfall lovet bort en seng til meg for natten. Veldig digg, og veldig midt på Grünerløkka - perfekt!! =)

Nå er det straks natta her.....good night, sleep tight, don't let the bedbugs bite =)

1 kommentar:

BENTE sa...

Natta til deg også:)Høres forresten ut som at du har hatt en perfekt jentekveld med deg selv!
Kjempefin på håret ble du også:)

Ha ei fortsatt fin helg.