fredag 4. juni 2010

Karma

Karma beit meg i rumpa i stad! Sikkert fordi jeg ikke var på jobb 7 i dag.. Forbanna trafikkaos på Siggerud!

I dag driver jeg med noe som kalles å matche fakturaer. Det er snakk om nistirring på skjermen, og en egentlig ganske kjedelig jobb, men en viktig en – så det må gjøres. Jeg har en faktura på 51 sider her. Det tar en stund å få den ferdig matchet for å si det slik. Da jeg var halvveis i stad klarte jeg å trykke på F12 i stedet for F10 for å oppdatere. Jeg slettet alt. Nå er jeg på side 18 igjen… Jeg har litt lyst til å gråte! MEN man lærer av sine feil, og jeg skal ALDRI trykke på F12 igjen! Karma!

Dere skulle sett meg nå. Svarte høl under øya og svett som en julegris. Vifta under pulten hjelper meg ikke en dritt i dag. Sånn er det når man gjør så mye jobb til ingen nytte. Men hey, jeg liker repriser jeg!

Ingen kommentarer: