fredag 25. juni 2010

Kvalitetstid

Foreløpig ser det ut som det blir kvalitetstid med meg sjæl i kveld. Jeg tok meg en lang og alt for varm dusj, og ble rimelig sigen, så jeg hoppet opp i one piecen min som har ligget i skapet mitt rimelig lenge og slang meg nedpå sofaen. Foreløpig ganske deilig. Frem til jeg blir lei, så klart..
Denne one piecen er fra jobben til mamma. En litt mindre baggy type. Jeg føler meg nesten som en baby i denne, jeg. Kanskje ikke det lekreste antrekket, men det er digg på en avslappende kveld som dette. Og ikke minst; jeg slipper å blottlegge rumpa mi for noen som helst. Jeg skal kjøpe en sånn til maleren på Siggerud!

Så over til håret. Det er så vanskelig å style det. Det jobber liksom ikke med meg. Men her er det:
Kanskje ikke helt John Lennon, men fortsatt veldig kort. I stad var det mye mer John Lennon. Da presset tårene på. Gi meg 3 uker så er det der hvor jeg vil ha det. Håret mitt vokser i rekordfart!

Nå regner det ute, og jeg savner armkrok...

Ble forresten bedt med på hyttetur denne helgen. Jeg angrer litt på at jeg takket nei. Jeg var livredd for å gå glipp av noen store høydepunkter her hjemme. Ser jo nå at jeg hadde ikke gått glipp av såå aaalt for mye!

5 kommentarer:

Véronique sa...

Det er kanskje ikke så dumt å skaffe en OnePiece til maleren på Siggerud :)
Håper ikke at du kjeder deg alt for mye i kveld, selv om det er veldig stille hos deg nå :)Det er ikke akkurat så veldig mye spennende på tv i kveld :(

Anonym sa...

Synes du ble fin på håret jeg :)

Monica Jensen sa...

tusen takk :)

Monica Jensen sa...

maleren bør absolutt skaffe seg one piece ja! det synet vil jeg helst slippe å se igjen. får håpe han blir ferdig i løpet av helgen ;)

vært en helt grei kveld. ikke ofte jeg har tid til å "pleie meg selv" :)

håpedu har hatt en fin kveld :)

Véronique sa...

Jeg så på "This is it" (hadde sett den før), og begynte å se på "Moonwalker" før jeg la meg....har i allefall fått nok av MJ for en liten stund nå :)