onsdag 2. juni 2010

New ink

I dag tok jeg min første tatovering. Jeg var så spent da jeg satte meg ned i stolen at jeg visste ikke om jeg skulle spy eller tisse på meg - jeg valgte å holde alle kroppsvæsker inni kroppen min til slutt, takk og lov!

Jeg er livredd nåler. Jeg er livredd smerte. Ja, så det og faktisk ta det etterlengtede skrittet ved å ta en tatovering var ganske stort for meg! Det var en lærling som tok den, men hun var kjempe flink og veldig nøye. Hun holdt vel på i ca tre kvarter med å tatovere. Jeg var rimelig øm når hun var ferdig, men tiden gikk så fort så det føltes ut som jeg satt der i 10 minutter. Det var en pirkejobb, derfor brukte hun såpass med tid.

Jeg har valgt å tatovere fødselsdatoen til Teo på håndleddet, i romertall. Vi måtte dele den litt opp slik at den ikke skulle bli for liten, og selvom jeg var litt skeptisk til det å begynne med, er jeg veldig fornøyd med at den ble som den ble nå i ettertid =) Et par eldre har spurt meg "tror du at du glemmer fødselsdatoen hans eller?". Det er jo selvfølgelig ikke derfor jeg tar den. Glemmer jeg fødselsdatoen hans, glemmer jeg trolig også hva tatoveringen min betyr ;) Jeg tok den fordi det er den dagen som forandret livet mitt. Den datoen kommer alltid til å bety masse for meg!
Og så over til hvor vondt det gjorde. Jeg ble positivt overrasket. Veldig positivt overrasket. Jeg kan med hånden på hjertet si at jeg synes ikke det var vondt i det hele tatt. Irriterende og ømt, ja, men ikke vondt. Opptil flere ganger kjente jeg ikke at hun var nær engang =) Så jeg er overhodet ikke skremt. Kan fort hende det blir en tatovering til på meg med tiden.. Man skal i hvertfall aldri si aldri! Jeg drømmer jo fortsatt om en tattovering på ribbeina.. Der derimot, der kan jeg tenke meg det gjør vondt! Den tid, den spenning! ;)

8 kommentarer:

JulieST sa...

Wow, så fin den var! Skikkelig fin tattovering å ha på håndleddet :-) Gratulerer!

Monica Jensen sa...

TAKK :D

Miriam sa...

utrolig kul!!

Monica Jensen sa...

takk :D jeg er fornøyd :)

Veronique sa...

Den ble kjempe fin :) Gratulerer så masse med ny tattis :)

Anonym sa...

Kjempe tøff!=) Jeg kan informere deg om at disse småtattoveringene er ikke ille, det er når du tar store og tidkrevende at du merker det. Thats real tattoos! ;)I følge tattoveringsmannen min er ribbena det værste stedet å ta, så lykke til. Da er du tøff! ;)

Monica Jensen sa...

ja,det vil jeg tro. Blir jo ømmere og ømmere jo lenger man holder på :)

Jepp,det er det jeg har hørt rykter om også - så det er nok en stund til før jeg er tøff nok ;)

Monica Jensen sa...

...Det gikk litt fort i svingene når jeg skulle godkjenne kommentarer,så i farten klarte å slette en kommentar som jeg tipper var ment på dette innlegget :)

Beklager stavefeil, jeg har nå rettet det til TATOVERING :)

At DU hadde syntes at det hadde vært pinlig om moren din hadde din fødselsdato på håndleddet bryr meg faktisk mitt i rumpa :) Da er det mye du må synes er pinlig! Jeg for min del hadde ikke tenkt noe over det om min mor hadde min fødselsdato tatovert på seg. Jeg har faktisk viktigere ting å tenke og bry meg om :) Godt vi mennesker er forskjellige :)

Tatoveringen min betyr masse for MEG. Så hva du må tenke om den betyr ikke så masse for meg :)

Ha en fin helg, anonym!