tirsdag 1. juni 2010

Ny seng

I dag har jeg fått kjøpt meg ny seng. Jeg fikk tips av en av dere om en kontinental seng på Bohus. I dag tok jeg turen dit og var mer eller mindre klar for å kjøpe sengen, men den ble litt for myk etter min smak. Heldigvis kom jeg over en annen seng, som var helt perfekt. I tillegg var det kampanje på den så jeg fikk den til 5000kroner. Litt dyrere enn hva jeg egentlig hadde tenkt til å ta meg råd til, men det er viktig med en god seng.

Jeg måtte gå for 150x200. Jeg synes den ser super smal ut, på tross av at den ikke er mer enn 10 cm smalere enn forrige sengen. Jaja, jeg er kun én person som skal sove i den så da går det nok greit. Og om jeg i fremtiden har lyst på overnattingsbesøk så er det vel ikke krise om man må ligge litt inntil hverandre =)

Sengen får jeg om en ukes tid, så i mellomtiden får jeg sove så godt jeg kan på hardt underlag. Gleder meg masse til sengen er på plass. Jeg savner allerede soverommet mitt, som det forøvrig er ekko i nå. Er plutselig litt tomt her... Og tommere skal det bli... Jeg vender meg nok til det, og med tiden får jeg nok fylt den åpne plassen opp med noe annet lurt =)

4 kommentarer:

Kjersti sa...

gratulerer med ny seng!!:-)Meg og terje hadde 150x200-seng i 5 år før me fekk 180x200, så om d blir overnattingsbesøk eller noe mer langvarig så går d helt sikkert fint;-)

Monica Jensen sa...

hehe..Ja,du har nok rett :) Foreløpig er det kun meg (og evt lille propell) som skal sove der,og da har vi mer enn god nok plass :)

Inger-Elisabeth sa...

Gratulerer med ny seng:) Den så fantastisk deilig ut!:)

Monica Jensen sa...

håper og tror den er det også :)