lørdag 12. juni 2010

På date og i seng

I kveld har jeg vært på en fantastisk date med Stine og Kristine. Vi startet kvelden på egon med nydelig mat, før vi tuslet bort til kinoen, angrep godterihyllene for å bli enda litt mer overmette, og plasserte oss godt til rette i kinostolene. Klare for Sex&theCity2. Ja, jeg vet den har blitt slaktet av gud og enhver mann, men jeg for min del elsket den! Jeg har skoesken, jeg har sett hver eneste episode, jeg hulket meg gjennom den aller siste episoden - for mitt liv som Sex&theCity fan var tydeligvis over - men så... Så finner de geniale menneskene ut at de skal lage film, ikke bare én, men to =)
Det var en skikkelig jentefilm, og jeg er nok ikke alene om å si at man kan kjenne seg igjen i både det ene og det andre - det er det som gjør det hele så fantastisk. Og det er nettopp derfor gutter ikke forstår seg på denne serien/disse filmene, nettopp fordi den er beregnet på jenter og deres tankegang - altså, for innviklet for gutter!

Nå ler sikkert samtlige av dere, men jeg kan ikke telle hvor mange ganger jeg fikk gåsehud gjennom filmen. Den ga meg en god følelse =) Nå har jeg nesten lyst til å gråte litt, for jeg regner med at dette var det siste vi så til disse fire jentene samlet.. *Sukk*
Jaja, uansett. Sengen er på plass. De deilige dynene mine er plassert i den, og jeg skal sove bedre enn jeg har gjort på lenge. DIGG. Good night, sleep tight, dont let the bedbugs bite! ;)

Ingen kommentarer: