tirsdag 15. juni 2010

På god vei mot alderdommen... ;)

I dag er det 15 juni og jeg er bursdagsjente =) Sola skinner og jeg har tydeligvis vært snill i år - også! =)
Dette er første bursdagen i løpet av mitt 23 års lange liv jeg ikke har blitt vekket på sengen med sang og kake. I stedet ble jeg vekket med bæsjebleie og trøtt unge. HE HE. Sånn er det når man blir voksen,eller...? Det tikket fort inn mange hyggelige sms da, som fikk meg til å smile fra øre til øre. I tillegg virket det som lillemann forsto at det var bursdagen min, for når han virkelig kviknet til overøste han meg med suss og kos. Jeg var helt våt i ansiktet når han var ferdig. Det var kjempe koselig - og det gjorde dagen min =)

Ingen store planer for dagen. Vi tar dagen litt som den kommer vi =) Kose oss skal vi i hvertfall =)

6 kommentarer:

JulieST sa...

Gratulerer så masse med dagen din :-D

Anonym sa...

Gratulerer masse med dagen! :)
Nyt dagen din, det er et helt år til neste gang ;) hehe

Hilsen en fast leser.

Anonym sa...

Gratulerer med dagen, Monica! :)

Monica Jensen sa...

tusen takk alle tre <3 :D

Malin sa...

Gratulerer så mye med dagen :D

Helene i tårnet sa...

Gratulerer så mye med dagen som var, Monica! Jeg reiste på hytta på bursdagen din, så fikk ikke gratulert deg da. Men nå er jeg gjenforent med data og internett. Lykke! ;)