søndag 6. juni 2010

Piknik og bursdagsfeiring

I dag har dagen gått i ett. Vi har kost oss masse, med besøk dagen lang og full rulle.Tidlig i formiddag kom nabogutten på besøk. Han går på avdelingen til Teo. Han og Teo hjalp meg å bake ferdig kaken, og så hadde vi piknik ute i hagen med druer og knekkebrød etter det. Kjempe koselig med flere smågutter i nærheten som vil titte innom for å leke litt med Teo =)

Da huset var shinet og kaka var ferdig begynte familien å dukke opp. Jeg tror vi var nærmere 30 stykker her. Det var kjempe koselig, og vi fikk brukt hagen og terrassen en del da det var så fint vær. Jeg fikk masse fint. Ny kaffetrakter, verdens deiligste puter og dyner, nytt sengetøy og en del penger - jeg er kjempe fornøyd! Nå gleder jeg meg til sengen min kommer slik at jeg kan ta i bruk de nye dynene mine også! =)

Nå er jeg sliten etter en lang dag. I morgen starter dagen vår med legebesøk. Teo sitt "bleieutslett" går nemlig ikke bort. Naboen mente det kunne være sopp. Jeg har smurt på canesten, men det blir ikke bedre, så da er det på tide med et legebesøk. Stakkars gutten har jo vært plaget i over en uke nå! Ikke bra! Jaja, ha en god natt, tittere. Nå er jeg sliten jente nåå =)

2 kommentarer:

Veronique sa...

Feiret bursdagen din på forhånd?

Monica Jensen sa...

ja, ville ha med Teo på feiringen,og siden jeg har han annenhver helg passet det best denne helgen :)