lørdag 5. juni 2010

Slangen er løs!

Jeg er så utrolig takknemmelig for at Teo har endret sovevanene sine. I dag sov vi helt til halv 9. Han prøvde seg i 5 tiden, men jeg har rett og slett funnet ut at det er helt bak mål å ta han opp da - noe han har forstått! Jeg er så glad =)

Her har vi kost oss med fruktsalat og bading. Nå flyr Teo rundt med slangen sin løs. Han har fått et voldsomt bleieutslett som ikke en krem i verden hjelper mot. Hjelp?! Varmt vær og bleie er sikkert ingen god kombinasjon, derfor får han løpe så mye som mulig med slangen løs når vi er her hjemme. Det resulterer i bæsj på baderoms gulvet og tiss i stua. Da han bæsjet hørte jeg en ivrig gutt rope så høyt han kunne "ÆSJ". Enda godt han har vokst litt, hvis det var for noen måneder siden hadde han vært musestille og gnidd det rundt på både vegger og gulv... Tissing derimot - det var litt mer morsomt. Da lo til og med jeg - ekstremt høyt! Han tisset litt og rygget bak, for så og tisse litt til. Jeg tørket iherdig. Da han så at mamma faktisk trakk på smilebåndet fortsatte han å presse frem tiss i over 10 forskjellige tissedammer rundt i stua. HA HA. Det ble rent her til slutt da, for mor måtte frem med bøtte og vann. Utrolig hvor morsomt tiss, bæsj og promp humor kan være i en alder av straks 23.. Når jeg er 80 kommer jeg fortsatt til å synes at det er gøy - det er meg og bestefar det! =)

I dag hadde vi store planer om musikkens dag. Men nå vurderer jeg en tur på stranda i stedet. Der kan Teo løpe litt mer rundt som han vil, uten bleie.. Deilig med en rolig dag på stranda, frukt, tepper og sol =) Noen som vil være meeeed?

1 kommentar:

Anonym sa...

Bleieutslett er ikke noe særlig.. Har du prøvd med potetmel?
Vi pleide å bruke det, la på et tynt, men dekkende lag over utslettet hans på kvelden, hjalp stortsett :)

Strandtur høres deilig ut :D