onsdag 9. juni 2010

Sliten og uggen

Jeg er så utrolig sliten om dagen. Etter lillemann er lagt for kvelden er jeg helt skutt, og ligger rett ut på sofaen før jeg kryper i seng i 10tiden. For et liv!

I dag rømmer vi derfor til mamma etter jobb. Der kommer vi til ferdiglaget middag, litt kos og omtanke, og følelsen av å bli tatt litt vare på. Teo opplever jo det hver dag (selvfølgelig=)), men det er verre med meg, hehe. Så derfor skal det bli veldig godt. Hun skal farge håret mitt, slik at jeg kanskje føler meg litt bedre enn hva jeg har gjort de siste dagene også. Det hjelper kanskje ikke så mye på formen, men det hjelper på selvfølelsen!

I stad sovnet jeg sittende i kontorstolen min. Hysj, ikke sladre til sjefen ;) Okei da, jeg sovnet ikke, jeg duppet av i sånn type 2 minutter før jeg skvatt til så jeg nesten falt av stolen. Da bestemte jeg meg for å bli høy på kaffe. Det hjalp. Jeg har derfor sittet å ristet på koffeinoverdose den siste timen. På tide å komme seg hjem nå kjenner jeg. I morgen får jeg ny seng. Hurra!

Fred ut =)

2 kommentarer:

Veronique sa...

Hahaha.....sorry.....jeg ser får meg deg ramlende ut av kontorstolen din ;)

Monica Jensen sa...

hehe :D