søndag 27. juni 2010

Slitsom bytur

I går var jeg på byen med en haug med mennesker som jeg egentlig ikke aner hvem er. Det startet hos Daniella og Jens Martin, og fortsatte hos en morsom engelsk dude (som hadde en fantastisk aksent), før vi tok turen ned til sentrum for å få festet litt fra oss. Køene var evig lange, og blæren min vokste i rekordfart. Det var nummeret før jeg tisset på åpen gate. Uansett, vi kom oss til slutt inn på en bar. Disse ukjente menneskene jeg hang med spanderte en del samboka og noen drinker, og det gikk jo som det gikk det - Monica ble full og udregelig. Fikk ut litt agresjon i løpet av kvelden gjorde jeg også. En kompis gikk det utover denne gangen. Sånn er det innimellom. Bedre å få ut sinnet sitt enn å holde det inni seg har jeg hørt.. Jeg pleier vanligvis å være verdens blideste når jeg er beruset, mens i går derimot var humøret noe varierende. Alle kan ha en dårlig dag!

Deretter tok en svensk dude og jeg oss en tur på maliks å spiste nattmat før vi tuslet den eviglange (føltes i hvertfall sånn i natt) turen til Grünerløkka. Snill svenske som fulgte meg hele veien hjem til Daniella og Jens Martin. Godt mulig han skulle samme vei, men jeg velger å tro at det var fordi han var veldig snill - enkelt og greit. Hos Daniella og Jens Martin sovnet jeg som en stein, og våknet opp til omelett i dag tidlig klokken halv 2........ Formen var fin!

Etter det tok Daniella og jeg oss en tur til parken. Der slikket vi sol og så på alle de rare menneskene som lå strødd rundt oss! Oslo er en fin by! =)

Nå har jeg endelig hentet luringen min. Det var så godt å se han igjen. Han ligger i skrivende stund i sengen sin og later som han gråter. Litt ekstra oppmerksomhetssyk etter noen dager borte fra mammaen sin,noe som er forståelig. Den ekstra oppmerksomheten skal jeg med glede gi han i dag =) I kveld skal jeg kose meg med tikka masala og mitt eget selskap. Fryd og gammen =)

Ingen kommentarer: