torsdag 17. juni 2010

Sniktitt på terrassen min

Jeg har lenge hatt lyst til å vise dere soverommene i huset og terrassen min. Problemet er at ting tar litt tid med meg, og veggene ser litt for nakne ut, og jeg vil derfor ikke vise det frem før det er akkurat slik jeg ønsker å ha det!

Nå har jeg derimot fått det litt hyggeligere på terrassen min, så da kan dere få ta en titt ;)
Jeg har sol fra ca klokken 13 og ut dagen. Det er så deilig å spise middag her på ettermiddagen med lillegutt og bare nyte sommeren. Se han løpe rundt på gresset og leke og kose seg.
Litt blomster er på plass. Det gjør så vanvittig mye med terrassen. Nå har jeg ett lekehjørne på terrassen (det trenger dere ikke se bilde av - kaos!), og ett blomsterhjørne. Jeg har flere blomster enn dette, men min 1åring fant det for godt å sette seg på den her om dagen, så den er noe....most! =)
Vi storkoser oss her. Spesielt nå som det har blitt sprayet på insektsmiddel over hele området her. Da har det plutselig blitt enda litt hyggeligere å sitte ute på kveldstid =)

2 kommentarer:

Véronique sa...

Det er kjempe fint på terrassen din :)

Monica Jensen sa...

takk :)