tirsdag 1. juni 2010

Stressa PMS troll

I dag hadde jeg morgenen hvor alt gikk galt samtidig som absolutt ingenting gikk direkte galt. Du henger ikke helt med nå, ikke sant? Nei, ikke jeg heller..

Jeg var unaturlig treig på morgenen. Sovnet omtrent i dusjen, så dusjen varte naturligvis litt for lenge. Plutselig slo det meg; jeg har dårlig tid! Det er da stressa trollet slår til. Og når stressa trollet i tillegg har PMS er det for så vidt bare å skygge banen. Dette har Teo i en alder av 1,5 år allerede skjønt, så han rømte inn i klesrommet til mamma og valgte å dra ut alle klærne mine i stedet for.. Kanskje likeså greit. Jeg sto nemlig på badet og ropte til mitt eget speilbilde samtidig som hornene ble stadig lenger i pannen. Neida, så det.. Helt normal har jeg aldri skrytt på meg at jeg er!

Da vi endelig kom oss ut døra, etter en noe slitsom og mindre koselig morgenstund kunne vi begge (for ja, jeg regner med at Teo gjorde det samme) puste lettet ut. Jeg var lettet over at jeg hadde klart å ta på meg klærne uten å rive de i stykker i ren frustrasjon, og Teo var nok lettet fordi han endelig var på vei til barnehagen og skulle få en pause fra den håpløse moren hans..

Da stressa trollet hadde roet seg kom den dårlige samvittigheten. Da glemte jeg alt av dårlig tid og den O’ så irriterende PMS’n og brukte god tid på å si unnskyld til sønnen min og kysse litt ekstra på han. Han gliste som bare det, så jeg tror han fort glemte hva slags bavian moren hans hadde vært for bare noen minutter siden..

Er vel lov å være litt troll innimellom vel? Nå har jeg roet meg! =) I ettermiddag skal Teo og jeg på stranda å grille med klassen til onkel Michael. Da skal stressa trollet og PMS’n få ligge igjen hjemme, for da skal vi KOSE oss =)

Ingen kommentarer: