fredag 4. juni 2010

Søvn, bilkaos og blåe bein

Fredager er dagen da jeg liksom skal stå opp såpass tidlig slik at jeg er på jobb innen klokka 7. I natt derimot sov jeg i en vanvittig god seng, og jeg kunne sovet der for alltid, så jeg klarte faktisk å komme for sent på jobb. På en fredag. Det er en skam! Må legge til at det var bilkaos på Siggerud i dag, da. Så jeg satt i bilen min og trippet i over ti minutter borti veien her. Greit å ha noe å skylde på =) Men seriøst!

Ellers går dagene som før her på kontoret. Jeg matcher, river meg litt i håret over at jeg ikke får det til å matche, og så reiser jeg meg opp i frustrasjon og slår kneet i noen lange skruer under pulten min før jeg løper på hjørnet på kontorpulten min på vei ut av kontoret. AU. Jeg har blåmerker – og ikke få! Jaja, uansett bedre med blå bein enn hvite bein. Nei?

Denne helgen byr på kakebaking (det kan jo bli spennende….), musikkens dag og familieselskap. Hele min gærne familie skal samles hjemme hos meg på søndag. For å si det sånn, vi håper på fint vær slik at vi kan være litt ute også ;) Tror dette blir en bra helg! Teo og jeg skal kose oss masse og nyte sommer og sol!! =)

Ingen kommentarer: