lørdag 12. juni 2010

Tabu

Her er jeg igjen, klar for å prate enda litt til om Sex & Singelliv. Haha. Gutter; styr unna! Og hvis du ikke har sett den er det kanskje lurt å styre unna da også.. Jeg røper ikke akkurat mye,men litt ;)

Det som er så bra med Sex&Singelliv er at de tar opp alle emner som er tabu. For eksempel at det er slitsomt å ha barn. Alle vet at det er slitsomt å ha barn, men man skal liksom ikke si det høyt. Det er tabu. I denne filmen satte Charlotte og Miranda seg ned, og hadde en 100% ærlig samtale om hvordan det er å ha barn. Begge startet setningen med "Jeg elsker barna mine over alt i verden, MEN nå er jeg dritt lei!" Jeg kan faktisk kjenne meg igjen, for mine venninner og jeg kan faktisk sitte sånn selv - og da starter vi samtalen på akkurat samme måte; "Jeg elsker Teo over alt i verden, MEN han gjør meg utslitt!" For eksempel..

Jeg har alltid hatt full respekt for alenemødre. Hvordan har dem klart det?! Nå er jeg her selv, og jeg glemmer av og til hva slags jobb jeg gjør, og hvor flink jeg faktisk er - i likhet med alle alenemødre. Filmen i går minnet meg på det. Jentene sa at de aldri hadde klart seg uten fulltidshjelp når det kom til barna, og de skjønte ikke hvordan noen andre klarte det heller. Jeg har faktisk ingen hjelp når jeg har Teo, jeg - og helt ærlig; det går helt fint! På grunn av det dem sa i den filmen så ble jeg på kanten til stolt av meg selv, faktisk! HE HE!

I tillegg tar de opp O' det så store tabu-emnet; overgangsalderen! Jeg kjenner meg (heldigvis) ikke igjen i det enda, men det er fint at dem tar det opp - for det er noe vi alle kvinner skal igjennom, og jeg vet at det er et rent helvete for de fleste!

Oppå det hele var det selvfølgelig en stor dose humor, jenteprat og sex - noe som også er tabu - men som Sex&Singelliv jentene har fått folk til å forstå at det faktisk går an å prate om. Det er jo trossalt verdens mest naturlige ting!

JAJA!

I natt sov jeg mindre godt. Er det mulig?! Jeg lå i en fantastisk god seng, og våknet støtt og stadig + at jeg var lysvåken klokken 9. Jeg er så sliten. Typisk; første gang jeg er helt alene her og virkelig kan sove ut, DA klarer jeg det ikke! Nå skal jeg kaste meg i bilen og ta turen til Siggerud. Må susse litt på Teo'n min og Eirik skal låne bilen min til i morgen =) Ha en fin lørdag! Jeg gleder meg til jentekveld med musikk, reker, vin og irish. Mmmmm =)

1 kommentar:

Tora sa...

Helt enig i at damene tar opp mange viktige temaer, som du også nevner. Men når det er sagt, så er jeg grådig skuffa over filmen. Jeg er blodfan av serien og fim nr 1, men denne var direkte dårlig. Null handling, dårlig skuespill og alt i Abu Dhabi ble bare flaut og pinlig. At Samantha skriker religiøse menn opp i ansiktet med kondomer på alle kanter (mens hun tørrjokker) er bare respektløst og ille. De driter seg totalt ut i møtet med den muslimske verden.. Æsj, de må gi seg nå. Jeg er lei meg, egentlig, fordi jeg digger disse damene så veldig. Puh, måtte få det ut. Hehe.

Hva synes andre fans om film nr 2?