torsdag 17. juni 2010

TakknemligLeserantallet mitt ligger på mellom 200 og 300 hver dag. Det er så utrolig at jeg har over 200 unike lesere hver dag! Tenk at noen synes det er hyggelig å lese om mitt liv! Jeg synes det er kjempe gøy å blogge, og det er på grunn av dere - flere av dere legger igjen hyggelige kommentarer som får meg til å smile. Det er så gøy =)

Blogghumøret kan komme litt i bølgedaler, men når jeg får tilbakemeldinger fra lesere på godt og vondt kommer det på topp og jeg får lyst til å blogge enda mer!

Den eneste som virkelig vet hvor mye dere lesere betyr for meg er nok Eirik. For han har vært sammen  med meg fra første gang jeg blogget, og sett meg hoppende av glede i sofaen når leserantallet har økt eller noen har lagt igjen en kommentar. HE HE.

Ikke glem meg i sommer - jeg skal ikke glemme dere *glis*

7 kommentarer:

Hanne sa...

Det er jo så koselig å lese det du skriver, ikke rart du har så mange følgere da! Koselige bilder også :) Jeg tror jeg har lest alle blogginnleggene dine siden vi møttes første gang.. Og du inspirerte meg til å starte å blogge igjen også :) Hvordan får du lagt inn besøksteller på siden?

Monica Jensen sa...

åå,så koselig, Hanne :) Visste ikke at du hadde blogg,da må jeg jo begynne å lese den :D

Trykk på min besøksteller. Da kommer du inn på en side hvor du kan skaffe deg din egen :)

JulieST sa...

Synes det er kjempegøy å lese bloggen din! Tina som viste meg den første gang, i høst en gang, og etter det har jeg lest hvert innlegg, siden jeg følger deg på bloglovin :-D
Du skriver så morsomt at jeg sitter av og til å ler for meg selv i stua. Kommer nok ikke til å glemme deg i sommer :-D

Tina sa...

Alltid like koselig å lese bloggen din :D
Skal selvfølgelig fortsette å lese den i sommer også! Litt dårlig å kommentere, men har lest hvert eneste innlegg siden jeg fant deg her :)

Monica Jensen sa...

så søte dere er, jenter <3 Setter så pris på kommentarene dere legger igjen :)

Silje sa...

Jeg syns du er kjempeflink til å skrive å gleder meg til å lese hver gang du legger ut ett nytt innlegg!:)
Er jo ekstra gøy å lese om Teo og sammenligne med min lille jente på samme alder...! Hehe:)

Monica Jensen sa...

for en utrolig koselig kommentar, Silje - Tusen takk :D