fredag 11. juni 2010

Tøffere enn jeg hadde trodd!

I går var vi på grillfest, noe som var kjempe koselig. Fint vær, fornøyd unge og fornøyde foreldre. Etter grillfesten dro vi hjemover til Eirik's nye krypinn. Teo brukte litt tid på å bli kjent og utforske, mens vi hang opp litt bilder, og ordnet litt i stand. Han har jo nettopp flyttet inn der, så foreløpig er ting litt på halv tolv, men det hjelper nok på når han har fått hentet skap og diverse som står hjemme hos meg. Ikke minst litt pynteting - som det gjerne pleier å være flust av i en ungkarsbolig ;)

Teo brukte litt tid på å sovne, men fant roen til slutt. Det er jo et helt nytt sted - klart ting er litt uvant da. Eirik og jeg satt en stund å bare prata om alt og ingenting. Det var koselig å henge litt med han igjen =) Selvom vi ikke er kjærester lenger, savner jeg han jo. Han var jo så og si hele livet mitt i 4år!

I løpet av tiden jeg var der dukket det opp flere tårer. Jeg vet at Teo storkoser seg med pappaen sin, men det å dra fra han og kanskje ikke se han igjen før på søndag gjorde ganske vondt. Jeg kjente savnet kom snikende før jeg i det hele tatt hadde gått ut døra der. Det var litt stusselig å dra hjem til en helt tom leilighet da. Det her blir nok en omveltning for oss alle tre - men det går nok bra, man må bare vende seg til det =)

På vei til jobb i dag fikk jeg en telefon fra verdens blideste gutt. Det gjorde alt mye lettere. Han var ivrig og fornøyd. Jeg får sett han etterpå, da Teo og Eirik kommer bort for å låne bilen min mens jeg er på jobb. Gleder meg til å susse på han igjen =)

I kveld skal jeg derimot kose meg med Stine og Kristine. Vi skal ha skikkelig jentekveld med Sex&Singelliv filmen, og lade opp til en forhåpentligvis bra kveld i morgen. Fredagsklem fra meg** Ooo, kakefredag!

4 kommentarer:

Veronique sa...

Så bra at dere har blitt gode venner igjen :) Hvor bor han?

Ha en fin helg!

vibeke sa...

kos deg masse med jentene i helgen mon :)

Monica Jensen sa...

Han bor på Siggerud! :) Ha en fin helg du også :)

Monica Jensen sa...

takk for det Vibeke! kose deg du også :)