søndag 13. juni 2010

Tiltaksløs

Dagen derpå er det lov å være litt tiltaksløs. Man har jo trossalt helt innpå store doser med gift kvelden i forveien, noe kroppen ikke alltid er like glad for dagen derpå.. Jeg var lur å spise kebabrull i natt, så formen er overraskende fin - bortsett fra tiltaksløsheten(?) da!

Jeg har hentet Teo. Og det var så koselig å få han hjem igjen. Han var våken helt til 21 i kveld. Vi bare lå på sofaen og koste oss med sanger og bøker. Herlig å få han hjem igjen. Så kosete som i kveld har han ikke vært på lenge. Han er best han! =)

Når han sovnet krøyp jeg tilbake igjen på sofaen. Det stinker reker i hele leiligheten. Søpla er full av rekeskall. Hva med å gå ut med den? Nei, tiltaksløs! Reker lukter ikke godt dagen derpå. Reker lukter generelt aldri godt! Skal skaffe meg en robot tror jeg.. Som kan gå ut med søpla for meg.. Prøver nemlig å unngå det til de lengste,og har derfor alltid overfull søppelkasse - helt frem til jeg får venner på besøk. Da spør jeg bare pent om dem kan ta med seg søpla når dem går. Vil noen komme på besøk hit i kveld??
Nå skal jeg løpe og kaste meg selv i seng. Ny uke med nye muligheter starter i morgen. På tirsdag har jeg bursdag - sånn på ordentlig! ;) Hejdå!

Ingen kommentarer: