mandag 21. juni 2010

Venninner

Jeg er så takknemlig for mine fantastiske venninner. Jeg er så heldig at jeg har mange av dem. Mange gode. Det kan til tider gå hardt utover samvittigheten min, for det er ikke nok timer i døgnet til at jeg kan få like mye tid med dem alle som jeg ønsker. Men jeg vil at dere skal vite at jeg setter uendelig pris på dere alle sammen! De fleste har noen gode venninner de føler de kan prate med alt om. Jeg har en hel haug av dem. Det er så deilig å vite at jeg har så mange jenter jeg kan gråte på skulderen til, le med, og ikke minst fortelle alt til - og jeg håper dem føler det samme tilbake!

I dag da jeg kom på jobb tikket det inn en melding fra Miriam - som har vært en av mine nærmeste venninner så lenge jeg kan huske. Den meldingen gjorde meg så glad og varmet så mye at tårene trillet. Tenk at noen søte ord kan bety så masse!

Jeg føler meg så utrolig heldig som har alle dere; Miriam, Sarah, Anne, Ann Katrin, Veronica, Linda, Kristin, Hanne, Kristine, Stine & Pernille. Håper for all del jeg ikke har glemt noen nå,det hadde vært flaut =) Haha! I tillegg til disse jentene har jeg også mange gode venninner som jeg kanskje ikke prater med like ofte, men som det er like morsomt å møte hver gang =)

2 kommentarer:

Hanne sa...

I like måte søte du! Kjempeglad for at jeg har møtt deg :)

Monica Jensen sa...

I like måte, snuppa :)