mandag 21. juni 2010

Verden er ikke stor

Da jeg var hos Hanne og Martin på lørdag fikk jeg nok engang bekreftet at verden er ikke så stor. Greit nok at vi alle bor i Ski-området, men allikevel; verden er ikke stor!

Det kom noen venner av Martin på besøk på kveldstid. Hun ene jenta som var der innrømte plutselig at hun leser bloggen min. Hei forresten! =) Tenke seg til. Plutselig visste hun alt om meg,og jeg ingenting om henne, hehe. Morsomt, men også en litt rar følelse. Det kom fort frem at vi hadde noen felles bekjente. Verden er ikke stor!

En av de andre som kom inn døra var duden på videosjappa som jeg hadde småflørtet med to dager på rad. HE HE. En smule flaut, men også artig. Jeg tror han ble litt overrasket over å se meg der, i og med at det ikke var mange timene siden jeg krabbet over disken hans på ekte tigervis mens jeg blunket iherdig og slikket meg ivrig rundt munn. HE HE. Neida. Jeg lekte kul - som alltid - så klart!

En annen kar som var der gikk jeg visst på skole med for noen år tilbake. Tja, jeg sier det igjen jeg; verden (ski-området) er ikke så stor! =)

2 kommentarer:

Anonym sa...

Heeei :) var veldig koselig å treffe dere. Håper vi treffes igjen :)

Monica Jensen sa...

Hei hei :) i like måte! Det kan det jo fort hende vi gjør :)