lørdag 5. juni 2010

Welcome to negative town

Jeg har jo alltid vært en person med en liten ekstra dose uflaks enn folk generelt (velger jeg å tro). Heldigvis ikke av de mest alvorlige slagene, men nok til at jeg river meg i håret og tenker "hvorfor meg?!". Kanskje jeg rett og slett bare er en klomse, men jeg velger å tro at det er karma som jobber i mot meg!

I dag har vært en kjempe fin dag (Teo har vært smørblid og vi har kost oss masse i dag=)), samtidig som det har vært den værste dagen jeg har hatt på lenge. Uflaksen har biti meg i rumpa og virkelig funnet den værste måten å terge meg på. Den har gjort en vellykket jobb, for å si det slik - for ja, jeg er irritert! Vil ikke utdype det noe mer! I tillegg skulle jeg åpne brusflasken min i stad. Selvfølgelig bruste den mer over enn hva noen annen brus har gjort før i historien. Jeg ble våt. Våt og seig. Også fant en fugl det for godt å drite på meg i stad. En bajs fra en åpen himmel landet på armen min og splættet seg utover t-skjorta mi. Det var så deilig at jeg vurderte å få tak i fuglen og drite på den. Kan jo hende den hadde satt like stor pris på det som jeg gjorde....

Nå baker jeg kake til familieselskapet i morgen. Hvorfor jeg valgte å gjøre det i dag (på sjølveste uflaksdagen) har jeg spurt meg selv om flere ganger. Jeg bare venter på at kaka skal lage en "pppffff" lyd og bare falle sammen inni ovnen. Den pleier å gjøre det nemlig. Jeg har brukt den siste timen på å pelle ut eggeskall av røra. Vanligvis bruker jeg bare en halvtime på det. Ah, karma! Greit å ha noen å skylde på.. I tillegg ble jeg tvunget til å spise skikkelig mange skjeer med sjokoladekakerøre. Jeg har vondt i magen. Når det kommer til det velger jeg å skylde på Island. Ingen spesiell grunn for det, men føler liksom det har vært så veldig lett å skylde på Island for diverse ting den siste tiden - så nå er det jaggu på tide at jeg skylder litt på dem også!

Straks skal jeg, etter å ha ødelagt kaka mi i håp om å få på glasur, legge meg på den pinneharde knirkesenga mi som jeg bruker frem til drømmesengen kommer om noen dager. Det skal bli godt å våkne opp med stiv nakke og vond rygg i morgen også kjenner jeg. Skulle ønske Skybert var her til å stryke meg gjennom håret, kysse meg god natt og holde rundt meg. Hvertfall etter en dag som har vært noe motarbeidende.. God natt!

2 kommentarer:

Cecilie sa...

Det er ikke rart Karma jobber imot deg når du ikke tilegner henne stor forbokstav Monica! :) Hilsen Karmas mest mishandlede offer.... HEHEHE!

Monica Jensen sa...

ah, shit, sant det! Men når jeg ser på deg så vet jeg ikke om det har så mye å si med den store forbokstaven ;) Du har jo hakket mer uflaks enn meg til og med.. Selvom akkurat i dag er jeg LITT i tvil.. Har hatt uflaks nok i dag for ett helt år frem i tid føler jeg :D Wee