søndag 25. juli 2010

En bestekamerat!

Det er helt utrolig hvordan vennskapet mellom Eirik og meg har utviklet seg etter det ble slutt mellom oss. Vi kan prate om alt, og da mener jeg alt. Han kommer hit i kveld for å holde meg med selskap, dytte i meg noe mat og gi meg en skulder jeg kan sutre litt på. Han er uten tvil en av mine bestestevenner! Jeg er så glad for at vi kan ha et sånt forhold nå. Det er ikke alle som kan prate om alt med x'ene sine vil jeg tro?! Jeg setter virkelig pris på det og på han!
Hamburger med ekstra masse dressing står på menyen! Ja, jeg er et dressingdyr når det kommer til junk-food! Nam,nam!
Ellers er lille herligheten min kommet hjem til mammaen sin. Da han så meg løp han så fort som bare det bort til meg og kastet seg i armene mine. Holdt hardt rundt meg og ga meg verdens beste klem. Det var så fantastisk å se han igjen at gledestårene kom med èn gang. Jeg føler han har vokst så mye på bare den ene uka han har vært borte. Lært seg enda flere ord og kommunisere enda bedre. Han er nydelig han! Min lille hjerteknuser =)

Ingen kommentarer: