torsdag 22. juli 2010

Familiekveld

Kvelden i dag har blitt tilbragt med familien. Mamma og apekattene har kommet hjem fra Danmark. Kvelden har bestått av masse musikk på jakt etter de morsomste begravelsessangene(?), kinamat og skravling. Kos, kos!

Litt rart å være her uten Teo faktisk. Han har vært med hver eneste gang siden han ble født, så jeg følte meg litt "tomhendt" når jeg kom hit. Men det har også vært hyggelig å bare få tid til å skravle og bare slappe av med folket!

I morgen er det fredag og ferien min starter på slaget 16. Det blir godt. Har en proppfull plan for helgen, skjønner ikke hvordan jeg skal få tid til alt, men jeg skal uansett kose meg masse - og vips så er det søndag og luringen kommer hjem og vår ferie sammen starter! =)

Good night, sleep tight, don't let the bedbugs bite!

2 kommentarer:

Véronique sa...

Det skal bli koselig å få luringen din hjem igjen på søndag :)

Monica Jensen sa...

veldig koselig :)