fredag 9. juli 2010

Fra kino til legevakta

I går kveld var jeg på kino. Da kinofilmen nærmet seg ferdig fikk jeg en melding fra Eirik om at Teo hadde problemer med å puste og at de var på vei til legevakta. Jeg kjente panikken ta litt tak i meg, men jeg regnet med at det var "bare" falsk krupp som han har hatt noen ganger før. For Eirik var dette ganske skummelt, for han har aldri opplevd Teo med falsk krupp.

Da jeg kom opp på legevaka satt det en liten utslitt gutt der med "bjeffete" tung pust. Det var tydelig at det var slitsomt for han. Vi satt en stund å ventet, og etter en halv evighet (føltes i hvertfall sånn) fikk vi komme inn. Ingen tvil, falsk krupp - noe vi visste fra før av. Han fikk adrenalin, og vi merket en klar forbedring med en eneste gang. Vi vet at damp, kulde og sitron hjelper, men i dette tilfellet hadde han nok godt av den adrenalinen også.

Halv 2 i natt var vi hjemme. Teo og Eirik ble med hjem til meg for å sove, der han hadde medisiner klare og et kjølig soverom. Med adrenalin i kroppen ble det ikke soving med det første, men til slutt sovnet han - og våknet opp som verdens blideste sol i dag tidlig. Han og Eirik har hatt hjemmedag. Greit å ha en rolig dag etter en natt med falsk krupp, lite søvn og legevaktbesøk.

Jeg derimot har vært på jobb og med hjelp av kaffe har det gått overraskende bra =) Hvorfor begynte jeg ikke å drikke kaffe før? Type for ca 1,5 år siden. Da hadde jeg jo virkelig hatt bruk for det, med en liten gutt med kolikk i hus. Jaja, greit å være etterpåklok! ;)

4 kommentarer:

Hanne sa...

Oj, hørtes ekkelt ut! Bra at det ikke var noe verre og at det løste seg så fort :)

Marthe sa...

Uff, det hørtes skummelt ut :(
Men godt det var noe du visste han kunne få. Håper han snart vokser av seg kruppen :)

Monica Jensen sa...

ja,det var ikke noe hyggelig :( nå har han feber og er ikke i slaget stakkars :( men sånn er det noen ganger med små barn dessverre!

Véronique sa...

Stakkar Teo :(

God bedring til han :)