fredag 16. juli 2010

God helg, tittere =)

I går var en aktiv dag, så da utgikk blogging. Jeg var på jobb frem til halv fire, hentet Teo i barnehagen slik at jeg fikk litt tid med han før pappaen hans kom. Deretter hoppet jeg i dusjen og dro til Ski for å møte Christer. Vi dro på gave-og middagsshopping før vi tok turen opp til Hanne, Martin, Milla og lille Magnus ♥ Jeg er helt forelsket i den lille gutten! Jeg hadde glemt hvor små, herlige og perfekte de er! Vi ble der hele kvelden og koste oss med kyllingvinger, babykos og film!

Denne helgen skal nytes med sønnen min. Siste helgen før han skal kose seg med pappaen sin i en hel uke. Vi håper på fint vær, for da kan blant annet strandtur stå på planen. Uansett hva slags overraskelser været har å by på skal vi ha en fantastisk helg sammen, og jeg gleder meg! Blir nok stusselig til uka,å komme hjem fra jobb hver dag uten en livlig krabat som får meg til å smile og utdeler kos og suss i hytt og pine! Da er det bare å telle ned dagene til vi sees igjen og skal reise bort vi to ♥

I kveld har vi vært hos mamma/mormor en tur. Vi måtte få vår ukentlige familiedose før de reiser på ferie til Danmark. Da vi kom hjem fikk jeg besøk av Stian. Så koselig å prate litt med han igjen. Han dro nettopp ut døra, og jeg skal bruke resten av kvelden til O'du deilige husarbeid og avslapning. Lade opp til å underholde en aktiv 1,5åring i hele morgen - mest sannsynlig fra 6tiden kjenner jeg han rett ;)

Hva er Deres helgeplaner?

Ingen kommentarer: