onsdag 7. juli 2010

God morgen

Klokken er ca halv åtte nå. Jeg har vært våken i en times tid. Fått stelt meg i fred og ro og nå spiser jeg ett knekkebrød før jeg skal vekke Teo. Vanligvis vekker jeg han klokken syv. Eller..vanligvis vekker jo han meg.. Men i natt var han en del urolig, og sov veldig dårlig, så nå er han en syvsover uten like. Jeg hadde ikke hjerte til å vekke han til vanlig tid da. Han er sliten nok i barnehagen etter en natt med sammenhengende søvn. Derfor får jeg bruke noen minutter av avspaseringen min sånn på morgenen, og heller ta igjen de minuttene på ettermiddagen!
Ellers har vi ingen planer i ettermiddag, til en forandring. Tror det skal bli godt i dag. Komme hjem fra jobb og barnehage, lage en enkel middag og bare slappe av. Det trenger vi nok begge to =)

I går kveld stoppet Eirik innom en tur. Han kjedet seg og jeg kjedet meg. Da er det veldig greit å kunne holde hverandre litt med selskap for en times tid og bare skravle. Etter at det ble slutt har jeg flere ganger vurdert å slette bloggen min. Ikke fordi jeg ikke liker å blogge, men av hensyn til Eirik. Hva hvis jeg skriver noe som gjør han lei seg på noen måte. Jeg prøver å veie mine ord, men etter et brudd kan den minste ting gjøre deg litt ekstra sårbar. I går kveld tok jeg meg en prat med han om det. Han er faktisk ikke her inne å leser - bortsett fra de gangene vi har lest her sammen. Dette er et bevisst valg fra han sin side. Jeg skjønner ikke hvordan han klarer å holde seg unna.. Eller, jo, jeg skjønner at han klarer det, for han er Eirik, men hadde det for eksempel vært omvendt hadde jeg vært den mest besøkte leseren av bloggen hans. HE HE. Jeg hadde vridd og vendt på alt han skrev, prøvd å lese mellom linjene og vært heelt apekatt. Men det er meg da. Jenter i ett nøtteskall?!

En venninne sa til meg at hun mente at et brudd nok var verre å gå gjennom nå som blogger og facebook fantes. Ja, det er det nok absolutt. Men da må man også vite at man har et valg - et valg om å ikke lese bloggen, et valg om å ikke gå inn på facebook profilen til x'en hundre ganger i løpet av en dag og rive seg i håret over hver nye person han/hun blir venn med. Jeg sier ikke at det er lett, men man har et valg. Vil man ikke vite hva som står der, ja, da får man holde seg unna. Som regel legger man uansett en del mer i det som står der enn hva som faktisk er tilfellet i virkeligheten også - det er i hvertfall min erfaring, som har vært en stalker på gamle flammer sine profiler..

Jaja, nå får jeg vekke luringen og komme meg på jobb. Sola skinner, og på tross av lite søvn tror jeg kaffekoppen og jeg skal ha en fin dag på jobb. Tudelu! =)

Ingen kommentarer: