fredag 30. juli 2010

Home, sweet home!

Teo og jeg er hjemme igjen etter noen regnfulle dager i Sverige. Vi hadde én dag med sol, og tro meg, den nøyt vi til det fulle. Vi badet nesten hver dag. Vi badet nesten på mandag, nesten på tirsdag, nesten på onsdag og nesten på torsdag..
De andre dagene regnet det mer enn noen gang før, og med unntak av noen trilleturer og litt plasking i søledammene var vi inne stort sett hele tiden. Teo koste seg, men jeg holdt på å løpe på veggen ett par ganger. Jeg er jo en evig rastløs sjel! ;)
Vi fant derfor ut at det beste var å ta turen hjemover i dag. Her kan vi få litt mer ut av dagene. Vi kan besøke venner og bekjente, vi kan besøke badeland og lekeland - ja, lista er noe lengre. Teo synes det var godt å komme hjem til sin egen seng, og jeg kjenner det skal bli godt å krype langt ned under min egen dyne nå straks selv.
Det var kjempedeilig å komme seg litt bort - og hadde været vært bedre hadde det vært paradiset på jord for både store og små. Nå satser vi heller på bedre vær her i Norge,slik at vi kan nyte resten av sommerferien våres her =)

Ingen kommentarer: