torsdag 1. juli 2010

Hyttetur

Hanne, Martin og Milla har invitert med Teo og meg på hyttetur i helgen. Hytta ligger på Kråkerøy i nærheten av Fredrikstad. Jeg gleder meg så utrolig masse til å reise bort en helg med Teo og gode venner. Christer og Emilie skal også være med, så vi blir en gjeng på fire voksne (rart å omtale seg selv som voksen) og tre barn. Det blir morsomt!
Hytta ligger rett ved vannet, og vi skal virkelig storkose oss i sola. Vi skal også feire bursdagen til Hanne =) Jeg gleder meg sånn! Avreise finner sted rett etter jobb i morgen!

PS: Og til dere som ønsker å rane leiligheten min mens jeg er borte i helgen. Jeg har tre naboer i samme bygning som skal passe godt på den for meg. I tillegg til dem har jeg veldig god hjelp av Falken. Så stay away!

4 kommentarer:

Anonym sa...

jeg bor selv på kråkerøy, og kan gå god for at du kommer til å få en flott helg! sommeren ER virkelig herlig i fredrikstad!

hilsen fast bloggleser=)

Tina sa...

Du må kose deg masse på hytteturen:)

Monica Jensen sa...

Jeg tipper du har rett, Anonym :D gleder meg masse. Det skal bli deilig å komme seg litt bort til idyll for et par dager :)

Koselig at du leser bloggen min :)

Monica Jensen sa...

tusen takk, Tina :D ha en strålende helg :D