onsdag 14. juli 2010

I godt selskap

I dag har luringen og jeg hatt besøk av Sarah. Husmora (altså meg) disket i stand litt god norsk mat - nemlig kjøttkaker i brun saus med litt annet snadder til. Det falt i smak hos oss alle tre, på tross av at Teo vurderte opptil flere ganger å kaste tallerknen i gulvet. Han har nemlig lagt merke til at han plutselig ikke spiser fra plasttallerken lenger, og da er det jo ekstra spennende å se hva som kan skje om han "mister" den i gulvet ;)

Jeg er så heldig som har verdens beste sønn og venninner ♥

Ellers har jeg bestemt meg for å merke alle bilder av han fremover. Jeg forstår ikke hvorfor jeg ikke har gjort det tidligere. Jeg har bare rett og slett valgt å ikke være så "hysterisk" på det området, men har nå bestemt meg for at de bildene som legges ut skal merkes. Jeg lærte dette etter at et kvinnemenneske med navnet Marita la ut bilde av Teo i lanokonkurransen og utga seg selv som moren hans. Meget spesielt og på grensen til ekkelt. Lano skal gå videre med dette, og har også tatt kontakt med Marita!
Over til noe hyggeligere.. Ferien til Teo nærmer seg med store skritt. Det skal bli godt for han å få litt fri fra barnehagen. Først skal han tilbringe en uke med pappaen sin. Det blir veldig rart for meg. Gruer meg til å ikke kunne susse han god natt hver kveld,eller se han hver dag for den saks skyld - men vi skal nok få sett hverandre litt for det. Det som derimot skal bli litt deilig er å få fulle netter med søvn i en hel uke. Kommer til å føle meg så uthvilt ;) Uken etter skal Teo og jeg kose oss i Sverige. Jeg gleder meg masse til en hel uke med bare kos sammen med Teo'n min =) Teller ned dagene!

Vel, nå er det sovetid. Sliten jente i dag også jeg. Ha en god natt, tittere!

3 kommentarer:

Véronique sa...

Hva feiler folk egentlig????

Er det til Hamburgsund dere skal til? Vi var både ved Kungshamn og Vänersborg i 4 dager :) Vi hadde det kjempe koselig :) Litt rart å ikke reise til Frankrike i sommer....

Monica Jensen sa...

Ja, enkelte mennesker vet å tråkke over visse grenser...

Nei,denne gangen skal vi til Strømstad. Blir deilig :)

Skjønner at det var rart ja :/ skal du ikke ned dit i det hele tatt i år?

Véronique sa...

Vi skal kanskje en tur nedover til høsten :)